За продажба Двустаен, New York City, New York County, Ню Йорк, Manhattan

За продажба - Cod. 35025

  • Типология: Двустаен
  • Област: 53 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Bright Апартамент за продажба, разположен на една от най-очарователните улици на Ню Йорк, само на един блок от Бродуей на остров Манхатън.

Напълно ремонтиран, уютен, светъл и тих апартамент, съставен от отворена кухня, оборудвана с нови уреди, американски салон; голямата и тиха спалня може да постави двойно легло и единично легло. Паркет във всички стаи, два големи "калифорнийски" гардероба, които да се използват като складово помещение.

Шест етажна сграда е красива историческа сграда с несравним стил, построен от редуването на червени тухли и бели прозорци, които оформят прозорците и включва велосипеди, перално помещение, асансьор, консиерж услуги.

Бреговете на река Хъдсън и красивият и великолепен английски парк, който се намира пред сградата, са място за този очарователен квартал на Манхатън, благодарение на известното си спокойствие.

Паркът предлага богата гама развлекателни съоръжения, включително хандбал, тенис кортове и писти; кану и каяк; има кафенета, театър на открито и безплатни летни концерти.

Известният Бродуей е само на един блок, а тук ще намерите колкото се може повече услуги, каквито бихте искали в магазините, ресторантите, държавните и частните училища, драматичните изкуства и танцови частни клиники, фитнес зали и клубове. Метростанция 1 е само на 5 минути пеша, а известният градски колеж може да се стигне за 10 минути с кола или градски транспорт.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB